Forfatter Emne: Rabat aftale ved Hovwdiaudi  (Læst 1745 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline T3Klub

  • Jr. Member
  • **
  • Indlæg: 98
    • Vis profil
Rabat aftale ved Hovwdiaudi
« Dato: 01. Januar 2017 kl: 14:41:54 »
Til alle medlemmer af T3Klub Danmark

Vi har fået en rabat aftale ved Hovwdiaudi http://www.hovwdiaudi.dk/ hvor medlemmerne kan få op til 30% rabat.

Citat fra deres mail:
Her ved Hovwdiaudi har vi besluttet, at tilbyde udvalgte bilklubber muligheden for at give deres medlemmer en rabataftale hos os, hvilket vi håber, vil være med til at styrke jeres klub og sammenholdet omkring bilerne.
Hovwdiaudi lagerfører et bredt udvalg af reservedele til bl.a. tyske bilmærker, og har vi det ikke på vores 10.000kvm lager skaffer vi det. Vi har adgang til reservedele til alle biler.
Det der nok er mest interessant for jer er, at vi er datterselskab til JP Group, og derfor er en af Verdens førende inden for Klassiske reservedele til klassiske biler som Volkswagen, Porsche og Mercedes-Benz.

Aftalen vi vil tilbyde jer, vil give jeres medlemmer op til 30% rabat på vores varer. Det varierer selvfølgelig afhængeligt af, hvad gruppe vi snakker, hvor alm. sliddele som bremser osv. er noget af det, der er mest rabat på.

Det er ikke noget, der koster jeres klub noget andet end i selvfølgelig skal have spredt budskabet til jeres medlemmer, at de har mulighed for at benytte aftalen, og den vil både kunne benyttes ved onlinebestilling og i butikken.


Se også deres FB side www.facebook.com/hovwdiaudi

Hvordan får man så adgang til dette tilbud ? Man sender en mail til formand@t3klubben.dk og får så de nødvendige informationer tilsendt.

Mvh
Betsyrelsen
« Senest Redigeret: 03. Januar 2017 kl: 18:32:33 af T3Klub »