Nylige indlæg

Sider: [1] 2 3 ... 10
1
Alt andet / Sv: Projekt offroad duelig caravan "Efternøleren".
« Nyeste indlæg af porteren Dato 11. December 2017 kl: 19:53:44 »
Apropos kylling, så vil jeg da bare henlede din opmærksomhed på det gamle ordsprog:

Nød lærer nøgen høne, at hænge sig i spildt mælk, på den anden side af åen, når barnet er druknet.

.......,eller dette: Personer residerende domiciler af ringe brudstykke, bør ikke anvende fragmenter, af geologisk oprindelse, som kasteskyts.

 :) ;) :D ;D
2
Alt andet / Sv: Projekt offroad duelig caravan "Efternøleren".
« Nyeste indlæg af Rabundus Dato 11. December 2017 kl: 19:06:23 »
Ja ja  ja  selv Luther talte jo for døve ører. Prøv at slå et manifest op på Døren gerne 95 teser som i Wittenberg  så  for vi at se hvem der er kylling.
 Men jeg må sige at jeg skrev også rigtig mange gange i skolen efter skoletid " Tale er sølv- Tavshed er guld"  har fyldt adskillige kladdehæfter  :P :P :P :P :) :) :)
3
Alt andet / Sv: Projekt offroad duelig caravan "Efternøleren".
« Nyeste indlæg af porteren Dato 10. December 2017 kl: 22:07:13 »
Kim vi skal lige have noget på plads.

Det at sørge for varme og frisk morgenkaffe - det er kvinde job -  alså se nu at få lært fruen i huset hvem der bestemmer og at kaffen skal være frisklavet når herren slår øjnene op. !!!!!!

Hvis du vidste hvor meget jeg nyder den halve times tid i stilhed, til at vågne i, med en kop campingkaffe, så ville du ikke sige sådan.

Min kæreste ved det heldigvis og venter pligtskyldigst i køjen, til jeg er vågnet rigtigt. Så laver jeg til gengæld gerne en kop kaffe til hende, når hun står op. :)
4
Alt andet / Sv: Projekt offroad duelig caravan "Efternøleren".
« Nyeste indlæg af Rabundus Dato 10. December 2017 kl: 21:31:29 »
Kim vi skal lige have noget på plads.

Det at sørge for varme og frisk morgenkaffe - det er kvinde job -  alså se nu at få lært fruen i huset hvem der bestemmer og at kaffen skal være frisklavet når herren slår øjnene op. !!!!!!
5
Generelt / Sv: Uoriginale fælge
« Nyeste indlæg af verner Dato 10. December 2017 kl: 19:47:01 »
korrekt mht. T3 den kan kun centrere fælgen ved hjælp af hjulboltenes konus.

mht. golf2 og de fleste andre personbiler, der er min erfaring at hvis fælgen ikke centrere omkring navcenteret, så kan det give ukomfortable rystelser og vibrationer.
specifikt ang. golf2 og lign. 4*100 Vag variationer så passer de 100% fælge med en BMW E30 samt 90% med Opel (der er navcenteret 0,6mm strammere, så lidt sandpapir, så passer de på)

hvis du finder uorg. alufælge så kan du skifte en plast- eller aluring og derved ændre på navcenterdiameter. de findes i mange str. og næsten hver fælgproducent har sit eget mål, så man skal lige se sig for  :o
6
Mekanisk / Sv: Benzin lækker
« Nyeste indlæg af sneakerfreak Dato 10. December 2017 kl: 16:05:16 »
Ok. Ja, det var nok noget i den stil jeg forestillede mig. Det kræver vel at man fjerner tanken for at kunne skifte dem og så skifter man vel det hele, når man alligevel er i gang?

Jeg undrer mig stadig over ekspansionsbeholderne. De allertidligste modeller har ikke ekspansionsbeholdere af plastik, men de har vel stadig ekspansionsbeholdere? Jeg kan intet se på min.
7
Alt andet / Sv: Projekt offroad duelig caravan "Efternøleren".
« Nyeste indlæg af porteren Dato 10. December 2017 kl: 12:34:52 »
Hynden til bagerste køje er betrukket, den manglende hylde over køkkenet er fremstillet og monteret, og der er kommet lyslister op.

Jeg er nu i gang med el delen af projektet.

Jeg vil denne gang montere de vigtigste ting, som batteri, elpanel, sikringsboks, regulator til solceller mm, inden jeg begynder at trække kabler og ledninger, og som før nævnt, sørge for at det bliver overskueligt, og at der bliver god plads og nem adgang.

El panelet er placeret lige over sengen, så jeg ikke behøver at forlade den varme dyne for at tænde lys eller at starte fyret. ....Ja jeg kan faktisk også starte morgenkaffevandet, inden jeg står helt op :) :)

IMG_1570.jpg
*IMG_1570.jpg
(295.63 kB . 1024x575 - vist 118 gange)


IMG_1576.jpg
*IMG_1576.jpg
(85.01 kB . 1024x575 - vist 119 gange)


IMG_1573.jpg
*IMG_1573.jpg
(62.2 kB . 1024x575 - vist 116 gange)


IMG_1574.jpg
*IMG_1574.jpg
(89.38 kB . 1024x575 - vist 116 gange)
8
Mekanisk / Sv: Benzin lækker
« Nyeste indlæg af Hinze Dato 10. December 2017 kl: 08:33:47 »
 de 3 styk nummer 14 har det med at blive hårde og utætte

tank.png
*tank.png
(284.14 kB . 1014x768 - vist 85 gange)
9
Mekanisk / Benzin lækker
« Nyeste indlæg af sneakerfreak Dato 09. December 2017 kl: 21:05:40 »
Jeg er i gang med at gøre bilen klar for vinteren og ville fylde tanken helt op inden den blev kørt ind. Det viste sig at være en virkelig dårlig ide, da jeg efter at have kørt en lille tur pludselig så at der dannede sig en fin pøl af benzin under bilen. Det så ud til at benzinen hovedsageligt fossede ud et sted fra tanken (det dryppede fra tanken), men det dryppede også fra det venstre lift punkt lige bag forhjulet. Jeg kørte hjem og det ser ud til at det kun drypper lidt bag venstre forhjul nu. Jeg lagde ikke umiddelbart mærke til om den allerede begyndte at dryppe, da jeg havde tanket.

Med tanke på de utallige historier om busser der er gået i brand, er det her jo ikke ligefrem et drømmescenarie. Jeg har for det meste kørt med noget der ligner halv tank og har ikke oplevet benzin på jorden før, selvom bussen altid har haft lidt af en benzinlugt.

Min umiddelbare tanke er at der må være en pakning på toppen af tanken, der er mør, evt. at den er rustet igennem i toppen, men jeg er lidt mere i tvivl om hvad det kan være der gør at den lækker i venstre side. Lugter jo lidt af ekspansionsbeholder, som driller. Så vidt jeg kan forstå skal der sidde ekspansionsbeholdere i hver side i hjulkasserne, men jeg kan simpelthen ikke se dem, så jeg mistænker lidt at den slet ikke har ekspansionsbeholdere. Er det set før at folk afmonterer dem og så bare sætter en prop i?  ??? Og at det måske er en slange, som ender i ingenting og derfor sender benzin ud i venstre side?

Så hvad gør jeg nu? Har prøvet at kravle under bilen og kigge, men slanger og pakninger er jo ovenpå tanken, så skal den afmonteres før jeg kan blive klogere eller er der noget jeg bør tjekke først?

Mvh. Peter
10
Elektrisk / Sv: Starter ikke, batteri aflader og løse stelforbindelser
« Nyeste indlæg af sneakerfreak Dato 09. December 2017 kl: 18:23:58 »
Det viste sig at være batteriet, der var stået af. Det tog mig dog lidt tid at finde ud af, da jeg målte og ladede på forbrugsbatteriet og ikke startbatteriet. Da ti-øren faldt blev problemet hurtigt løst.
Sider: [1] 2 3 ... 10