Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Trygve

Sider: [1]
1
Diverse / Søges: Låselisteværktøj
« Dato: 25. Marts 2020 kl: 23:31:18 »
Hej,

Nogen på Sjælland/København, der ligger inde med et låselisteværktøj, som jeg kan få lov til at låne en dag eller to?Skal montere rude i westfalia højtag.2
Interiør / SØGES: Eberspacher B2L/D2L kabinevarmer til renoveringsprojekt
« Dato: 08. Januar 2020 kl: 00:29:34 »
Er ved at renovere en Eberspacher B2L kabinevarmer. Har fået den til at virke, men da jeg fjernede undervognsbehandlingen fra kassen, var bunden desværre rustet igennem flere steder.

Så søger derfor en B2L eller D2L, som ikke behøver at virke, men kassen skal helst være intakt uden for meget rust. Er der nogen der ligger inde med noget?

3
Syncro Fora / Tankmåler virker sporadisk i Syncro
« Dato: 11. Juli 2019 kl: 11:34:10 »
Tankmåleren i dashboardet på vores Syncro er begyndt kun at virke nogle gange. Den stoppede med at virke i forbindelse med en tur i regnvejr. Så virkede den ikke nogle dage, hvorefter den virkede igen. Så stoppede den (tror ikke der var regnvejr) og her til morgen virker den igen.

Er der en måde jeg kan fejlsøge stikket ved tanken? Evt kortslutte stikket for at tjekke at der er forbindelse til måleren i dashboardet?

4
Alt andet / Købes: Westfalia poptop
« Dato: 17. April 2019 kl: 14:01:02 »
Nogen der ligger inde med sådan et de gerne vil sælge?

5
Biler.. / K: Syncro købes (Fundet)
« Dato: 11. Februar 2019 kl: 14:56:57 »
Hej,

Er på udkig efter en Syncro (helst en 2.1 DJ benziner), som jeg på sigt gerne vil indrette som camper med pop-top tag osv.

Er der nogen der ligger inde med noget, de gerne vil af med? Er også interesseret i import fra udlandet, hvis nogen kender nogen?

Westfalia poptop tag, westfalia indretning m.m har også interesse.

Mvh Trygve

6
Interiør / Installation af fyr i camper
« Dato: 09. Februar 2018 kl: 16:13:32 »
Hej,

Efter nogle lidt kølige nætter i camperen i foråret og efteråret overvejer vi at installere et fyr. Formålet er at holde bilen varm om aftenen og natten.

Webasto vs Ebers
Der er skrevet en del om dem herinde og har læst alt hvad jeg kunne finde. Er der nogen forskel på de 2 ud over fabrikant? Har ikke selv set eller hørt et fyr, der kører i den virkelige verden. Ud fra de youtube videoer jeg har set, synes jeg at støjen fra fyret og tik lyden fra pumpen er ret høj. Forsvinder det eller fortsætter det hele tiden? I så fald, kan man godt sove mens det kører? Og er der evt nyere modeller der er mere støjsvage?

Placering
Vores camper er fra 84. Ved I om der allerede er lavet huller et sted, eller skal jeg bare lave dem selv? Umiddelbart tænker jet at installere det i bænken.

Effekt
Det lader til at de mest almindelige modeller der er til salg på dba/g&g er på 2kw og 5kw. Tænker at 2kw er nok til vores behov, for at spare benzin og strøm. Er det korrekt?

Forbrug
Hvor meget benzin forbruger et 2kw fyr ca. i løbet af en nat? Er der nogen tommelfingerregler?

Hører meget gerne om fordele og ulemper, eller andet vi bør være opmærksomme på :)

Mvh Trygve

7
Alt andet / K: Håndtag til skydedør (kort)
« Dato: 21. December 2017 kl: 18:38:56 »
Hej, søger håndtag til skydedør. Håndtaget skal være den korte model, dvs fra 85 eller nyere.

/Trygve

8
Hej,

Min kæreste og jeg købte i foråret vores første T3 Westfalia Camper fra 84. Nok det bedste køb vi nogensinde har gjort! Dog kunne jeg rigtig godt tænke mig, at gøre det muligt at være off-grid i længere tid og holde maden i køleskabet kold.

Derfor vil jeg gerne udskifte standard køleskabet med et 12V kompressor baseret køleskab (Waeco CRX50 http://campervanculture.com/shop/waeco-crx50-12v-compressor-fridge/), der kun trækker ca. 1.5A.

For at sikre, at vi altid har 12V tilgængelig i bilen, er tanken at udskifte forbrugsbatteriet med et deep cycle 100 Ah batteri (https://www.amazon.co.uk/Photonic-Universe-motorhome-campervan-off-grid/dp/B00D8M6UFQ) og installere en 100W solcelle (https://www.amazon.co.uk/Photonic-Universe-monocrystalline-charging-motorhome/dp/B00PX63K58/) med en MPPT solar charge controller (https://www.amazon.co.uk/efficiency-controller-regulator-display-battery/dp/B009KS1HEG). Ideen er at en 100W solcelle er kraftig nok til at holde batteriet opladt, så vi ikke skal bekymre os om at løbe tør for strøm.

Med et fuldt opladt 100 Ah batteri, burde køleskabet kunne være tændt non-stop i ca. 3 dage, uden genopladning :)

Før jeg kaster mig ud i dette projekt, vil jeg høre, om andre har lavet en lignende modifikation. Hvis ja, hvilke fordele og ikke mindst ulemper er værd at nævne?

Har ikke selv oplevet et lignende kompressor køleskab, så er lidt bange for støjniveauet fra køleskabet, især om natten.
Er der nogle fifs til oplagte steder at føre kablet fra solcellerne ind i vognen?

Venlig hilsen Trygve

Sider: [1]