Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Erik

Sider: [1] 2 3 ... 80
1
Træf / Sv: FYN24 vel overstået :-)
« Dato: 13. Maj 2024 kl: 18:33:00 »
En tak skal lyde her fra Solrød til Alle, som med stor og mindre hjælp har bidraget til at stable dette arrangement på benene. Herligt at komme og blive forkælet og være sammen med andre smittede.

kh Mette og Erik

2
Generalforsamling / Tak for en god genralforsamling.
« Dato: 10. Marts 2024 kl: 19:25:07 »
En generalforsamling med stort fremmøde. Tak til værterne Annette og John, der som sædvanligt diskede op med kaffe og kage. Tak til den afgående bestyrelse for det fantastiske arbejde og de mange kræfter I har lagt i klubben. Velkommen til den nye bestyrelse, og spændende med de nye vinde, som vi enstemmigt besluttede at lade blæse . Vi ses derude.  Hilsen Erik

3
Klubsnak / Sv: Fremtiden for T3Klub Danmark og FYN’s træf
« Dato: 06. Marts 2024 kl: 18:16:26 »
Jeg synes at det vil være super ærgerligt, hvis dette fællesskab smuldrer. Fyns træffene er det bedste bevis på klubbens berettigelse. Jeg er som gammel foreningsmand fuldt klar over konsekvensen af, at der ikke kan stilles en bestyrelse jf. vedtægterne. Jeg håber inderligt, at der viser sig en løsning, og at der kommer en T3 elsker ind fra højre og påtager sig jobbet som kasserer. John har i mange år bestridt denne post på fantastisk vis, og jeg respekterer fuldt ud hans beslutning, som han har varslet de sidste par år.

Håber at se så mange som muligt i Nyborg til god T3 snak.

hilsen Erik

4
Elektrisk / Sv: Bedre lys på bilen. Ny lovgivning
« Dato: 24. Februar 2024 kl: 16:21:49 »
Ja. LED giver fantastisk lys.. -men husk, at hvis du ikke kan dokumentere at pærerne er godkendt til bilen, så vanker der både bøde og synsindkaldelse når du møder den sure betjent. ...

ses...

5
Diverse / Sv: Benzin-motor i gulplade-JX
« Dato: 24. Februar 2024 kl: 16:19:17 »
Hej Brian

ja.. det er godt nok længe siden du sidst har været aktiv, så vidt jeg husker... Din bil kan Veteran registreres når den er 30 år gammel. Når den er registreret kan du selv gøre det via MitID på DMR-hjemmesiden. Hvis du alligevel skal til registrerings syn, kan du bede synsmanden om at gøre det med det samme. Du opnår længere synsintervaller, men forpligter dig samtidig til lejlighedsvis kørsel. Når den bliver 35 år gammel sker vægtafgift magien, idet du automatisk, uanset hvordan bilen ellers er registreret, falder til 1/4 af det oprindelige beløb.

Det er ikke så nemt at få godkendt motor ombygninger uden at skulle forbi en prøvnings-instans (læs: Autoconsult). Du kan dog altid skifte til en anden T3 motor, idet der her blot skal dokumenteres en typegodkendelse hvor den pågældende motorkode er nævnt. Du har ret i, at der er en 20% regel, idet en større overskridelse udløser ny registreringsafgift. Hvis du vælger en anden VW motor, fx fra Golf eller Passat kan du skrive til SMC og få en egnetheds erklæring på motoren i en T3. Her kan jeg anbefale den lille fine 1,8, 75 hk fra Golf/Vento... Den gør det efter min opfattelse rigtigt fint i en T3, og den er dæleme nem at holde kørende for meget små penge..

God fornøjelse med projektet. PS: En frisk JX i en gulplade er nu ikke så tosset..

hilsen Mølle

6
Elektrisk / Bedre lys på bilen. Ny lovgivning
« Dato: 09. Januar 2024 kl: 16:22:37 »
Færdselsstyrelsen er ved at revidere Detailforskrifter for køretøjer med henblik på EU harmonisering. Det meste handler om nyere køretøjer, som er EU-typegodkendte, men en gang imellem falder der også en luns af til os med ældre biler.

En netop udgivet ændring/opdatering beskriver muligheden for at udskifte lyskilder/pærer i E-godkendte lygter til LED. Noget, der hidtil har været forbudt. Det kræver, at køretøjet er egnet til ombygningen, som skal synes og godkendes med konstruktiv ændring idet dokumentation skal medbringes ved syn.

Ændringen kan læses her under pkt. 6A her: https://fstyr.dk/love-og-regler/meddelelse-nr-2040-opdatering-af-vejledning-om-syn-af-koeretoejer-om-koeretoejers-indretning-og-udstyr-mv

Det lyder langhåret, men er det faktisk ikke, når man så kigger på Osram Night Breaker LED H4. Her finder man liste over køretøjer, som pæreren er godkendt til, og tænk engang. T3 er nævnt. Der er krav om hvilken mærkning, der skal være i lygten, men mon ikke det svarer til en alm. Hella H4 lygte. Bilen skal ikke synes ved skift af lyskilde, men blot ved næste syn, hvor dokumentationen medbringes. Indtil da opfordrer FSTYR til at man medbringer dokumentation for lovligheden til forevisning for myndighederne. Læs om Osram her: https://www.osram.com/ecat/NIGHT%20BREAKER%20H4-LED-LED%20lamps%20(street-legal)-Car%20lighting-Automotive/com/en/GPS01_3695161/ZMP_4063288/#downloads . Det er en temmelig dyr pære, men sådan er det jo når noget skal have de nødvendige godkendelser. Jeg vil personligt opfordre til, at man ikke falder for fristelsen, og vælger en billigere løsning. Ikke godkendte H4 led fås for ganske få penge, men lysudbredelsen er typisk piv-ringe, med mørke felter i lysbilledet, eller blænding af modkørende til følge. Jeg har bestilt et sæt. Fortsættelse følger...

7
Indmelding i T3Klub Danmark / Sv: Kontingent 2024 til T3 Klubben
« Dato: 01. Januar 2024 kl: 16:56:25 »
Så er det klaret.. glæder os til vi ses derude..

kh Mette og Erik

8
Sjov und Spass !!! / Sv: Jule hilsen
« Dato: 30. December 2023 kl: 15:59:53 »
Også her fra Solrød skal lyde et glædeligt bag(h)jul og godt nytår. Vi glæder os vildt meget til at vise vores camper frem ved diverse arrangementer og i sommerlandet 2024. Desværre meget amputeret Fyn24 for vores side, da to konfirmationer spænder ben for deltagelse. Vi blinkes ved.. Kh. Mette og Erik

9
Mekanisk / Sv: Kølerør
« Dato: 16. December 2023 kl: 07:38:23 »
Mads havde det på sin syncro camper.. VW shoppen har dem. De er nemme at arbejde med, da de er to-delte. Husk at der er forskel på diesel og benzin.

10
Alt andet / Sv: sæder
« Dato: 03. December 2023 kl: 17:00:03 »
du må gerne sende billeder og pris idé til mig på molvig@mail.dk

hilsen Erik

11
Din bil... / Stor milepæl
« Dato: 05. Oktober 2023 kl: 07:45:50 »
Så blev vores camper synet. En stor milepæl, der virkede som en meget fjern fremtid, da Mads og jeg i Januar satte kniven i karrossen og begyndte at skære rust væk. Vel og mærke rust, som var gemt under tykt lag af body coating og ny lakering. Nu står den på indretning af camper delen med opbevaringsplads som vigtigste fokus. Vi er glade. Og kæmpe tak til Mads for hjælp med svejseværk, og ikke mindst husly..

12
Mekanisk / Sv: støddæmperbolt
« Dato: 23. September 2023 kl: 13:30:43 »
Du må mene De nederste bolte til foran når jeg kigger på dimensionen. Det er nok klogt at bruge 10.9 til dem.

13
Mekanisk / Sv: støddæmperbolt
« Dato: 23. September 2023 kl: 13:28:31 »
Du kan snildt bruge 8.8 bolte. Der er ikke særlig meget belastning på de bolte.

14
Interiør / Camper køkken
« Dato: 09. September 2023 kl: 18:37:39 »
første opstilling af Reimo camper køkken fra Ford Transit. Det bliver rigtigt godt. der er både vask og gasblus.

15
Skrotten.. / Sv: Alu-kasse til DOKA
« Dato: 09. September 2023 kl: 07:50:24 »
jeg har skrevet en besked til dig her på siden. vh Erik

Sider: [1] 2 3 ... 80