Forfatter Emne: 5% RABAT TIL T3KLUB MEDLEMMER hos VW-Shoppen  (Læst 18955 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline T3Klub

  • Sr. Member
  • ****
  • Indlæg: 316
    • Vis profil
5% RABAT TIL T3KLUB MEDLEMMER hos VW-Shoppen
« Dato: 06. November 2019 kl: 18:16:25 »
Så er der rullet en ny rabat ordning ind, denne gang fra VW-Shoppen http://www.vw-shoppen.dk/ Tak til Otto  8)

Det lyder som følgende.

Nyhedsbrev nummer 2

 Så er efteråret og vinteren over os, og jeg kan mærke på salget at der ikke bliver skruet så meget som i forår og sommerperioderne, men der dumper da heldigvis ordrer ind løbende.

VW-Shoppen har altid haft kvalitetsprodukter fra Tyskland. Jeg kan se at hvis i køber dele hos andre udbydere så kan jeg ikke altid matche priserne, desværre.

 Dette skyldes at de dele i køber i VW-Shoppen er kvalitetsprodukter, og i mange tilfælde meget mere holdbare, end de billige produkter man finder andre steder.

 For at følge med tiden og konkurrenterne, har jeg derfor besluttet mig for at give nuværende medlemmer af T3Klubben 5% rabat. Det du skal gøre for at få rabatten er at skrive dit T3Klub brugernavn i bemærkninger på ordren, så trækker jeg 5% fra fakturaen inden jeg ekspederer.

Er du i tvivl om du er medlem så tjek her http://t3nettet.dk/index.php?PHPSESSID=e905t5lfpai61abu6anq2id5ie&topic=96399.msg132252;topicseen#new
 
Sidst udloddede jeg for 1000 kr dele til den der køber mest i 2019.

 MEN, MEN, MEN. Der er stadig knap to måneder til konkurrencens slut, så alle i andre har stadig en chance.

 Så skynd dig ud på gaden eller i garagen for at gå din T3'er igennem på kryds og tværs. Der er altid noget der lige skal skiftes, og hvad skulle vi dog ellers bruge de lange vinteraftener på.


 De venligste T3 hilsner
 Otto Krog
VW-Shoppen.dk