Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Hest

Sider: [1]
1
Generelt / sommerferie - få det nu fixet ;-) spørgsmål til forum
« Dato: 15. Juli 2019 kl: 13:49:37 »
Så er det sommerferie og så skal der ske lidt på 84' jokerbussen. Den står pt uden plader pga familieforøgelse og lidt komplikationer i den forbindelse. Men den ved at ramme de magiske 35 somre og kan snart komme lidt ned i afgift. Så nu skal de forskellige småting ordnes. Det bliver dejligt! Især fordi jeg ikke ser andet end T3'ere når vi kører rundt i sommerlandet. Det er til at blive bims af!  :P


1: Bussen trænger til ny teltdug i poptoppen jeg har luret en masse steder og er vist kommet frem til at det skal være enten fra vwbusshop eller NLAVW - er der nogen der erfaringer med kvaliteten på de nævnte duge eller butikkerne generelt?

(https://www.vwbusshop.de/epages/GuenzlClassicParts.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/GuenzlClassicParts/Products/%22253070705%203F%22)

(https://nlavw.com/325-3-windows-as-original)


2: Er der en der ligger inde med et sæt (rettere to sæt) tre pukts seler til 3/4 rock og rul bagsæde... Det ene er det der skal gå gennem skabet for at blive fæstet. Har brug for dem i stedet for hofte selerne så de små bestemmere i autostolene kan installeres deromme :-)

3: er der nogen herhjemme der har installeret isofix og kan dele et par billeder eller tips/tricks? (Vores den mindste har nogen udfordringer der gør at de første par år SKAL han "ligge" i en autostol. De eneste vi har kunnet finde som var gode nok/fysioteraputen godkendte er til isofix....) - har fundet et par billeder af processen fra det store udland, men det er altid rart at høre om der er nogen herhjemme der forsøgt det samme.

4: er der nogen der har et sæt nakkestøtter til bagsæderne i overskud? Må gerne være i mønster som på billedet - men det er langt fra et must.

5: Når man sidder på bagsædet og læner sig tilbage, kan man bagsædet løftes der hvor ryglæn og sæde mødes. Den er låst fast fortil og bevæger sig ikke der. Er det normalt eller er der et eller andet jeg skal have repareret ved beslaget..?


Mvh Dennis  8)


2
Diesel Fora / Sv: Begynder søger hjælp :) AAZ turbo problemer
« Dato: 16. Juni 2018 kl: 14:04:46 »
Lige for at afslutte tråden til senere læsning :-)

Har fået renoveret turboen - den var "det mest smadrede jeg nogensinde har set" :-D som min fatters mek'er sagde.
Derudover kom der nye filtre, ollieskift, og lidt diverse småting og sager han lige havde liggende.

Så kort fortalt: Turboen var toast. Nu er den lækker.

3
Diesel Fora / Sv: Begynder søger hjælp :) AAZ turbo problemer
« Dato: 27. Maj 2018 kl: 14:12:07 »
Den står lige pt hos min Fatter der har en mekaniker gående. Han kigger på den i den kommende uge. Når nu jeg ikke selv får mig nosset sammen i eksamenstiden :-)

Tak for tips - jeg sender dem videre ;-)

4
Diesel Fora / Begynder søger hjælp :) AAZ turbo problemer
« Dato: 11. Maj 2018 kl: 21:44:44 »
Hej på forum - fedt sted, har allerede nydt godt af diverse problemer der er blevet løst herinde :)
Købte i efteråret en humørpille af dimensioner - en westfalia joker med en AAZ motor ilagt. Har nydt (næææsten  :o) hvert eneste sekund af køreturene siden!
Jeg er dog løbet ind i et problem jeg ikke lige selv har kunnet lure mig ud af(læs: autodidakt mekker kammerat der roder med T2'ere i stor stil).
En opsummering af de symptomer jeg har oplevet:

(Stort) olieforbrug (ca 2L/1000km) (markant steget over de sidste 1000 km)  -- tidligere ejer nævnte at han troede at måske ventilstyrene var ved at være utætte..?

Blå røg v belastning

insisterende susen ved acceleration (knap så meget hyletone. mere som hvis man puster lidt for hårdt i et nytårshorn (den der spøg og skæmt rulle ud fætter))

På sidste tur, periodisk mistet trækkraft kombineret med markant turbosus

Olie på/i udstødning (en T3'er der kan udfordre en Challenger kampvogn i røg udlægning :-D) og fregner på måsen af den fine bil.

Kan ikke umiddelbart se nogen utætheder/smattede områder der kan hænge sammen med mængden af olie- håber på at få lidt tid efter eksamensperioden hvor jeg næææænsomt kan vaske motoren, så det er nemmere at identificere hvis/hvor der er lækager.


Er jeg helt galt afmarcheret hvis jeg begynder at se mig om efter en turbo at montere..?

Mvh Hest

5
Elektrisk / Sv: Ladelampe
« Dato: 18. November 2017 kl: 21:35:30 »
Det har han desværre ikke. Og nu er jeg den heldige arvtager til hans bil - så, Berg, du siger bare til hvis du finder ud af noget ;-)
Jeg har ikke kigget på det endnu, men håber at jeg i løbet af vinteren...
Mvh

6
Gode rejsesteder/Rejsetips / Sv: Piratcampingpladser
« Dato: 19. December 2015 kl: 19:47:31 »
Hej - hvis det er muligt vil jeg gerne med i klubben - også uden at aflevere rokokopuder eller spise skovsnegle ;-)
Mvh Dennis

dennishestbech snabela hotmail.com

Sider: [1]