Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - poot

Sider: [1] 2 3 4
1
Elektrisk / Konnektor / stik fra Biltema
« Dato: 23. Januar 2016 kl: 17:03:00 »
Hej kære venner.
Jeg har som så mange andre, flere dårlige stik og forbindelser på t3 eren, så nu har jeg været i Biltema, og tømt hylderne, dvs jeg måtte afsted 2 gange, første gang købte jeg hun stik, næste gang købte jeg så han stikkene  ::) ??? Tja alle kan vel fejle. ;)

Jeg har lavet et par prøve samlinger, forbindelsen ser fin ud, men helt vandtæt er det vist ikke, ihvertfald ikke bagfra, ved enkelt samlingen, kan bruges krympefix så ville det være vandtæt, det vil straks være sværere ved 4er stikket !

Kan se der er forberedt en form for befæstigelse på bagsiden af stikket, --- kan bare ikke se jeg har misset noget, sikkert heller ikke nødvendigt, VW samlingerne plejer alligevel at hænge og falavre i det fri.
Tænkte på om det er den slags stik svenskerne bruget til deres Saab fly, har ikke set systemet før. 

Nå men nu skal der så samles ledninger i nær fremtid

Mvh PoulIMG_20160123_164117-800x640.jpg
*IMG_20160123_164117-800x640.jpg
(106.54 kB . 800x640 - vist 1197 gange)

2
WBX/LBX Fora / MV motor olie lampe lyser
« Dato: 06. Januar 2016 kl: 21:26:27 »
Hej kære t3 ejere

Jeg har kort luftet problemet på Frank Binau´s side Viktoria, da det er den bil det handler om.

I jule dagene kørte vi en tur på ca 20 km, pludselig lyste olie lampen, og summeren gik i gang, mig ind til siden, stoppede bilen, vetede lidt, og startede, ingen alarm, og vi kørte de sidste 2 km til vores bestemmelsels sted.
5 timer efter kørte vi retur, efetr ca 18 km gik alarmen igen, denne gang efterfyldte jeg med en ½ l olie,  selv om olien stod på mærket, de sidste km kom arlarmen 2-3 gange.

Herefter var det jeg skrev på Frank´s tråd, samt på Facebook.    jeg har fået det råd, at der tit er problemer elektrisk,   med div følere, dårlige samlinger osv.    Frank har forrige år skiftet de to olie følere på motoren, så egentlig er jeg tryk ved dem.  jeg har kikket lidt rundt, og prøvet at udelukke div el ting.
Radio stødæmpningen på generator afmonteret, og gen monteret. en næsten gennemtæring af ledningen til føler på siden er repareret med en ny ledning. og problemet er stadig det samme.

Jeg har søgt og læst hvad jeg sådan nogenlunde kan komme i nærheden af.   fysisk har jeg afprøvet en olie føler. og kan konstatere at den bryder kredsløbet når der kommer tryk på. dvs dårlig ledning ville have den virkning at der ikke ville komme alarm. sååe ?????


Ja ved det godt HAR DU MÅLT OLIE TRYKKET :)     Nej dertil er jeg ikke kommet endnu, og tja det kræver jo en smule adskillelse, og nå den er startet, ja så kan man måske ligesågodt tage tyren ved hornene.

Mine overvejelser lige PT, jeg ærger mig, nu er der udsigt til sne, og så kan/tør jeg ikke køre :(  :(

 Jeg mangler lige at tjekke ledningsnettet ved instrumentbrædt,   ikke at jeg tror det er der.

Næste er,   olie pumpe, evt 30mm koster ca 400 kr+ plade og møtrikker, nogenlunde det samme som olien,  der skal fyldes på.
Self nye olietryk følere, ikke at jeg tror det er dem :( men for ikke at ende med at skulle skrue alt af igen. så skifter jeg dem.

Og nu er jeg så ved mine spørgsmål,
olie overtryksventilen,   er der nogen som har oplevet, at den er stoppet i åben tilstand.
   
Oliesuge si , er der sådan en mellem oliepumpe og bundkar, havde det været en rækkemotor, så havde jeg pillet bundkaret af, kontrolleret at intet lort sad og stoppede for olie tilførslen på pumpen,   hvad er alternativet på sådan en sammenskruet alu blok :)       Kan man tage oliepåfylningsrøret af, og evt komme ind med et endoskob ? (sådan et har jeg) , kan man evt skylle bundkarret, hvem har erfaring ?

Ingen tvivl om at olietrykket skal kontrolleres  når alt er samlet :)    lyser lamperne stadig, ja så må jeg jo ty til den hårde løsning, af med ledningerne til følerne,   men jeg har det lidt sådan, at det kan jo være de faktisk virker, og noget er galt.   

En frygtelig tanke har strejfet mig, har nogen oplevet at noget er smuttet ned i oliepåyldningsrøret !!!   Blade, græs, tvist eller ??

Hvad er jeres erfaringer, ved at nogen har skildt sådanne motorere af i atomer :)

Det som gør, jeg går lidt som katten om den varme grød, er at jeg kan se, at udstødning og mange andre skruer, er til adskillelse med vinkelsliber og skærebrænderen.  i ved nok,   1 dag til at skille af, og 1 time til at samle :) :)

med venlig hilsen

Poul           og dokaen "moshel"

3
Diverse / Dokaens opbygning , rust konservering ?
« Dato: 18. Oktober 2015 kl: 09:40:53 »
Hej er der nogen der har billeder af pladesamlinger, specielt omkring 3'e søjle i venstre side, det hedder nok C søjlen, den med udluftnings ribber, afslutningen af kabinen, mod laddet.

Jeg har haft dokaen oppe på lift i snart 14 dage, og de undrede mig at der lå en vandpyt på gulvet, ved nærmere undesøgelse viser det sig, at det drypper ned fra inderpanelet, under denne søjle, !!

Der må være et dræn hul som er stoppet, evt svejset til i forbindelse med rustarbejde omkring dette sted, jeg har endnu ikke haft endoskopet inde for at undersøge området, for ville gerne se en tegning først, om hvordan det skal være rigtigt.

Et er helt sikkert, der må ikke stå vand i så lang tid indvendig i konstruktionen.


Er der evt erfaring for andre steder som kan være farlige på sådan en model,   bus udgaven har jeg helt styr på, der er vist ikke flere underlige hulrum , jeg ikke har fundet :-)

Med venlig hilsen Poul

4
WBX/LBX Fora / Jeg har jo fået WBX motor og nu tikker den
« Dato: 08. Oktober 2015 kl: 18:33:18 »
Jeg har en metallisk tikken yderst på venstre topstykke, kørte en kort tur, men lyden blev ikke mindre, snarre lidt værre, motoren er en 2,1 MV,

Hvad er jeres foreslag til fejlsøgning, evt reparation, og hvor omfattende er det ??????


Med venlig hilsen Poul

5
Træf / uforpligtende hornfisketræf i Guldborgsund :P
« Dato: 26. April 2015 kl: 11:07:58 »
Sidste år var vi nogle stykker som mødtes ved Guldborgsund broen. For at fiske lidt hornfisk, og sparke lidt dæk.
http://www.t3nettet.dk/index.php/forum/traef/93106-hornfiske-traef-d-16-5-bededag-v-guldborgbroen-l

Jeg har fra pålidelig kilde hørt at man har fanget hornfisk ved Vordingborg, så om 14 dage venner :-D  

Lørdag d 9 maj kunne vi mødes kl 11 og prøve om der også i år er fisk.

Sidste år spiste vi den medbragte madpakke, fiskede, sparkede dæk, -------- og konstaterede at alle andre fangede flere og større fisk,     Men så havde de jo heller ikke nogen T3

Mange hilsner

Poot

6
Træf / Nye kræfter må til.
« Dato: 12. August 2014 kl: 21:11:03 »
Kære T3 folk.
Hanne og jeg vil gerne sige tak for opbakningen til vores sydhavstræf. 5 år er det blevet til.

Vi kan mærke, at vi bliver mere og mere brugte efter hvert træf, (det må være alderen ), så nu er det på tide, at vi lader ideen gå videre til nogle nye og friske kræfter.  

Om det skal være privat arrangeret, eller i klub regi, er for mig ligemeget. Men jeg vil da blive ked af det hvis der ikke er nogen, der vil vider fører traditionen med et træf  her efter sommerferien.

Med taknemlige hilsner til T3 folket

Hanne og Poul.     (Familien poot )

7
Træf / Sydhavstræf 8-10 august 2014
« Dato: 14. Juli 2014 kl: 16:29:33 »
Så skulle det være på plads :-). Så kan vi endelig holde ferie, de god historier skal jo samles sammen, så der er noget at fortælle ved træffet :-)


 [ Invalid Attachment ]


Hvis i vil tilmelde jer her ville det være en hjælp :-) http://t3nettet.dk/component/eventlist/details/25-sydhavstraef?Itemid=101

8
Træf / busfest 14. hvordan kommer i derop i år.
« Dato: 25. Juni 2014 kl: 20:06:11 »
Hej jeg vil da lige høre om de forskelliges planer, mht busfest 14 i år.  Det er jo i norge, men ikke så langt oppe.  
Sidste år sprang vi over, ålandsøerne er for langt væk,    men i år satser vi på at møde op igen :-)


Hilsen Hanne og Poul

9
Træf / Rømø træf 2014
« Dato: 16. Juni 2014 kl: 18:56:26 »
Vil da lige gøre opmærksom på muligheden for at køre sand ræs, sammen med ligeindet  :-)
http://t3nettet.dk/component/eventlist/details/20


Hanne og jeg glæder os :-)

Mvh Poul

10
Træf / Hornfiske træf. d 16/5 (bededag) v Guldborgbroen l
« Dato: 07. Maj 2014 kl: 17:43:15 »
Hej venner
I bedste gl. T3 ånd, vil jeg høre om der er nogen der har lyst til at mødes, og  fiske hornfisk, samt sparke lidt dæk, fredag d 16, kl 11
54°52'18.3"N 11°44'50.5"E

http://goo.gl/maps/bLlDj

Stedet er lollandssiden af guldborg broen, nordlige side.   Ca 20 m før broen er nedkørslen til en lille sand p plads, herfra kan man kaste direkte ud i sejlrenden fra bredden, der kan være mange mennesker nogen gange, men har man vaders, kan man komme lidt væk :-)

Ud over fiskeriet, regner jeg med der kunne sparkes lidt dæk, har man lyst til lidt at spise, ligger der en restaurant på modsatte side, sammen med lystbådehavnen. :-)

Vi ses, knæk og bræk

Poul Ottesen

11
Træf / Sydhavstræf 2014 planlægnings fasen er i gang
« Dato: 10. Februar 2014 kl: 09:38:20 »
hej alle T3 folk.
Jeg sidder og tænker/planlægger årets sydhavs træf.
De fleste år har der været nogen der havde et eller andet de skulle have lavet, nu de var her.
Man kunne jo også tænke en planlagt workshop ind i træffet. I så fald må det nok ikke være noget der tager mere end en time, og sansynligvis skal det være en anden end mig der står som vejleder.

Har i nogen bud på hvad emnet kunne være.  Eks. Et olieskift, skift af bremseklodser ?

Bud modtages med kyshånd, dog med ret til helt at forkaste alt :-)

Datoen på træffet har de sidste år været lørdag i uge 32. Det holder Hanne og jeg fast i :-)
i år er det så d 9 august, med mulighed for overnatning fra fredag til søndag

Mange hilsner Poul

12
Træf / Sydhavs træf 2013
« Dato: 09. Juli 2013 kl: 22:31:23 »
Jeg har endelig fået taget mig sammen til at lave indbydelsen,
 [ Invalid Attachment ]

13
Generelt / Søges 3 kw elmotor
« Dato: 10. September 2012 kl: 16:34:55 »
Hjælp min kompressor motor er gået i stykker.


Der skulle vel ikke være nogen der har en gammel 3kw/ 4 hk elmotor stående, med en 24mm aksel, eller evt med en remskive på 90 mm i diameter udvendig, til A rem

Mange hilsner Poul

14
Generelt / AKUT hjælp søges i Slagelse problemet er løst
« Dato: 12. August 2012 kl: 14:08:41 »
Hej

Jan fra Viborg er kørt i stykker inde i Slagelse,   han søger nogen der kunne trække bilen til færgen.

Ring til ham på tlf ********.  

De kommer hernede fra Sydhavs træffet,   og der var noget med at den ene hydro løfter, snakkede lidt, men de satsede på at kunne klare turen.

Hilsen Poul

Opdateret kl 1530

15
Træf / sydhavs træf 2012
« Dato: 01. August 2012 kl: 12:02:09 »
Hej kære venner.

Nu er vi vel ankommet hjem efter ferien.   Det er tid at tænke videre.
http://www.t3nettet.dk/index.php?module=TimeIt&func=event&id=101&date=2012-08-11

[size=18]Årets sydhavstræf.
 
Lør. d 11/8 2012 fra kl 1500.
Nørregårdsvej 38 4990 Sakskøbing.[/size]

Egentlig havde jeg planlagt at vi kunne mødes ved udskænkningsstedet på Krenkerup gods/bryggeri.   Men tanken er droppet !

Så haven er klar kl 1500. og vi laver kaffe i spandevis :)
Omk kl 1800 starter vi grillene op. og spiser vores medbragte mad.  Vi har plads til ekstra kød på vores grill, for dem der ikke har grill selv.  

Til dem der har lyst! Kan man overnatte på plænen.  og vi sørger for at der er morgenmad og kaffe omk kl 0900 søndag morgen


Målet er at snakke T3, sparke lidt dæk, Grille og fortælle ferie anekdoter til langt ud på natten.
Er der nogen der har dele til salg, skal de være velkomme til at tage dem med.

Med venlig hilsen
Hanne og Poul Ottesen

Sider: [1] 2 3 4