Forfatter Emne: Invitation til klassisk- og veteranbiltræf 2019 hos Hovwdiaudi  (Læst 989 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline T3Klub

  • Full Member
  • ***
  • Indlæg: 161
    • Vis profil
Invitation til klassisk- og veteranbiltræf 2019 hos Hovwdiaudi
« Dato: 17. Januar 2019 kl: 17:01:13 »
Invitation til klassisk- og veteranbiltræf 2019 hos Hovwdiaudi

Husk at T3 Klub Danmark har en rabataftale med Hovwdiaudi.

Vi er glade for igen i år at have mulighed for at invitere til klassisk- og veteranbilstræf hos Hovwdiaudi. I år med særligt fokus på Volvo, VW og Porsche.

Træffet kommer til at foregå lørdag den 11. maj fra kl. 9.00 til 16.00 hos Hovwdiaudi, Vognmagervej 14, 8800 Viborg. Klassiske biler bedes tilkøre træffet fra Hjulmagervej 2

Vi er ikke færdige med det endelige program, men vi kan allerede nu fortælle, at du godt kan glæde dig til, hvad vi tror bliver et endnu bedre træf, med livemusik, rundvisning i virksomheden, fremvisning af showroom, produktdemonstrationer, mad på grill, konkurrencer, hoppeborg til børnene, massevis af tilbud og meget mere.
Du kan løbende følge programmet i takt med, at vi bliver færdige med det på www.hovwdiaudi.dk/traef eller på www.facebook.com/hovwdiaudi

Vi vil som altid meget gerne bede folk, der ved de vil afhente varer på dagen, om at forudbestille på hovwdiaudi.dk eller bestille via telefon, når vi nærmer os dagen. Blot oplys du vil afhente den 11. maj. Vi ved, vi får travlt på dagen, så det vil spare dig for at stå i kø ved kassen.