Off topic > Sjov und Spass !!!

Fredagstur

(1/2) > >>

Jønne Ukendt:
Fredagsturen startede faktisk torsdag. Hentede hjul og ting som Hr Mortensen havde købt i Varde. Kl 8.30 fredag morgen kørte jeg fra Vejen med snuden mod Roskilde Fjord. Østsiden nærmere bestemt. Lagoni havde lokket og jeg bed på. Hyggeligt møde og Kenneth læssede bilen. Kaffe og så videre om på vestsiden af den våde fjord. Hr Mortensen lod vente på sig. Jeg kørte i Elmos Army KYer, så jeg kom frem i en fart. 90- 100km/t + overskud så Daniel er lovlig undskyldt. Han havde været forbi bageren på vej hjem den sukkergris. Nå, ombytning af varer, snak og snask og så snuden hjemad.
Jeg har gjort dette mange gange før, nu skete det igen. Altid fedt at besøge gamle bekendte og ævle om tidligere hændelser. Tak til de som deltog.

Mvh Jønne Ukendt

Kkrogsgaard:
Skønt!

Du er savnet heroppe nordpå...

skrothans:
øv det skulle jeg ha vist, har noget vw touran motor med ny top. passat deisel motor, hvis det er Jønne, det kan være næste tur

poot:
Måske søekris har brug for lidt hjælp.


Hvis turen en dag skulle gå mod Lolland :)    Skulle da være umuligt  om ikke der kunne blive en trailerfuld dele til retur .     

Kan man tagge folk her via siden..     

:)   Mvh Poul

Jønne Ukendt:
Jamen Krogsgaard, vi har jo lige været i din by. Sammen med Holger afleverede jeg en rusten Syncro hos Bisgaard og hentede min røde Allrounder.
Skrothans du skal ha tak for budet men jeg takker nej. Lagoni lå inde med nogle sager som jeg mangler til min camper. Derfor indkøbsturen.
Også tak for budet til Poot. Men faktisk ryger stumperne den anden vej nu. Flere læs er landet hos jernmanden.

Mvh Jønne Ukendt

Navigering

[0] Emneindeks

[#] Næste side

Skift til fuld version